пʼятниця, 8 травня 2015 р.

Сексуальні пестощі: топ 10 для дівчат

     Вітаю вас любі мої! Сьогодні доволі пікантна тем моєї статті - сексуальні пестощі. Гадаю, що ті, хто використовують їх перед та під час сексу отримують велике задоволення від них. А тим, хто їх не використовує раджу почати робити це.
     Звичайно, усі люди - особистості, і кожному подобається щось інакше. Тому з пестощами потрібно експерементувати. Але сьогодні я хочу представити для вас два невеличких рейтинги пестощів.
Чому два? Все просто - один рейтинг складений дівчатами, а інший - хлопцями. Хочу зауважити, що це не мої рейтинги, а дослідження, проведенні спеціалістами, і у них брала енна кількість респондентів.

Топ-10 пестощів, яким надають перевагу дівчата
10 місце
поцілунки в область поясниці. Опитування показли, що цей вид пестощів не є особливо популярним. Але, гадаю спробувати можна, а раптом хтось від цих пестощів буде в захваті.

9 місце
поцілунки в область живота. Гадаю, що це доволі специфічний вигляд пестощів. Адже у людей може виникнути непотрібна реакція, наприклад лоскіт.

8 місце
масаж шиї, плечей чи ступнів. Такого роду пестощі є звабливими та дає конкретно зрозуміти про наміри партнера.

7 місце
поглажування та розтирання спини та кистів рук. Такі пестощі часто переходять у більш конкретні та залишають за собою право на щось більше, ніж звичайні погладжування.

6 місце
посмоктування мочок вух та пальців рук. Такий вид пестощів є особливо інтимним. Тому такі пестощі доречні при особливих стосунках.

5 місце
дотики чи випадкові дотики одне до одного. Це швидше провокативний вид пестощів. Гадаю далі коментарі непотрібні.

4 місце
поцілунки в шию. Чому цей вид пестощів доволі високо в рейтингу? Тому що на шиї ніжна, чутлива та легко сприйнятлива шкіра. І ніжні поцілунки сприймаються через це по-особливому.

3 місце
покушування мочок вух. Ці пестощі схожі до попередніх, але все ж трохи поступаються поцілункам.

2 місце
поцілунки за вушком. Цей вид поцілунків виявився практично лідером опитувань.

1 місце
"французький поцілунок" (поцілунки з язиком). Гадаю коментарі тут зайві. Це просто найемоційніші поцілунки.

     Що ж любі мої. Це лише перша частина доволі пікантної теми. Рейтинг пестощів, складений представниками сильної статі читайте вже у наступній статті.

Немає коментарів:

Дописати коментар