понеділок, 10 жовтня 2016 р.

Як позбутися від настирливих скаржників

Вітаю любі мої. Сьогодні хочу поговорити з Вами на тему скаржників. Якщо Вас дістали вічні скиглії, які тільки те й роблять що постійно скаржаться і Вам усе це набридло - ви звернулись за адресою. Сьогодні пропоную 5 способів як покласти усьому цьому край.


1. Вас відволікають від роботи своїми скаргами, і Ви розумієте, що не встигаєте зробити намічене? - Спокійно поясніть, що Ви - зайняті, та перенесіть розмову на інший день. Ваша відмова має бути твердою, впевненою та рішучою, інакше ця людина підійде до Вас знову.

2. Скажіть прямо, що проблеми співрозмовника Ви приймаєте дуже близько до серця, а оскільки думки - матеріальні, то до кінця дня почуваєтеся так, немов вичавлений лимон.

3. Почніть скаржитися у відповідь. Розкажіть про свої явні й вигадані проблеми, попросіть зустрітися у вільний час, щоб обговорити Ваші біди. Швидше за все скаржник знайде іншу "жилетку".

4. Розберіть по кісточках кожну проблему. Завзятому скиглієві нецікаво обговорювати дрібниці, йому важливий сам факт скарги.

5. Допоможе гумор і оптимізм. Ненастирливими порадами покажіть позитивні сторони проблем скаржника.

Звісно, використовувати усі методи можливо і не варто. Але, варто пам'ятати, що головне не перестаратися. Адже замість того щоб позбутись скаржника можна перетворитися самому в такого.

Немає коментарів:

Дописати коментар