пʼятниця, 14 жовтня 2016 р.

Ранкові звички що вбивають нас

        Вітаю вас! Напевно кожен із нас має свої індивідуальні звички. І незалежно від того чи встигаємо ми на роботу чи ні ми вірні їм. Хтось робить зарядку, хтось п'є каву, хтось ... робить будь-що. Але чи знаєте ви що навіть, на перший погляд, безневинні звички можуть пагубно впливати на нас та наш організм? Хочете дізнатись що це за звички? - Тоді ви потрапили за адресою.

        Найперша і найулюбленіша звичка більшості населення планети - це "відстрочка" підйому.
Бажання трохи відкласти підйом,  та ще й при цьому заводячи будильник на 5-10 хвилин пізніше, може перетворити ранок на справжній кошмар! По-перше, це вже не сон, адже через 5 хвилин вам все одно потрібно буде вставати. По-друге - ви залишаєте менше часу на збори, а отже будете поспішати. Як результат ви можете щось не встигнути, забути та ще й тим самим власноруч створюєте стресову ситуацію для себе. Але найгірше в усьому цьому ви можете взагалі проспати!
Тож робимо висновок - нащо нам летіти галопом якщо можна спокійно встати і гарно розпочати ранок!

      Друга звичка, яка серйозно загрожує нашому здоров'ю - не снідати.
Вчені довели, що сніданок запускає процеси метаболізму, допомагає організму прокинутися. А відсутність сніданку, за дослідами знову ж таки вчених, може викликати знервованість.  Окрім цього відсутність сніданку може викликати цілий ряд небезпечних захворювань шлунково-кишечного тракту, може виникати млявість, роздратування тощо.

      Третя звичка, досить популярна та улюблена  усіма нами - читання та перегляд новин, особливо під час сніданку.
Як відомо, перш три  години після пробудження - найпродуктивніші. Але замість приємного початку ранку, налаштування на важливі для вас справи ви власноруч загружаєте себе негативом та непотрібною інформацією. І мозок починає опрацьовувати її, а не те що справді важливо! Окрім цього ви ризикуєте зіпсувати собі настрій на увесь день. А це може негативно вплинути на стосунки із людьми які вас оточують.

       Четверта звичка - ІНТЕРНЕТ. Напевно кожному знайома звичка - "я загляну лише на хвилину". Як відомо, Інтернет - це "часова дірка". Щойно ви відкриваєте сторінку - і все, ви втрачаєте відчуття часу. Як наслідок ви втрачаєте купу часу, і починаєте спізнюватись. Знову нервуєте. Сторінки Інтернету майорять різними новинами, і не завжди приємними - знову нервуєте. Ніхто не написав повідомлення, мало вподобань? Знову нервуєте та ще й втрачаєте самооцінку, адже майорять думки - "усі про мене забули", "я нікому не потрібен" тощо. Відмовтесь від цієї звички і ваш ранок буде радісним та спокійним!

П'ята звичка - негатив. Що ж містить це одне слово? - Думки про важку роботу, невирішені проблеми, нестачу коштів, погана погода,сварки, неприємні новини - це все вбиває радість вашого життя. Встановіть правило, що ніяких подібних розмов з самого ранку! Лише приємна розмова та новини і життя заграє новими барвами!

Радійте життю, спілкуйтесь на приємні теми, відкиньте думки про роботу. Робочий день плануйте напередодні і буде вам радість!

Немає коментарів:

Дописати коментар