вівторок, 3 травня 2016 р.

Пережити розлуку з коханою людиною. Частина 2

Як і обіцяла - публікую продовження статті про те, як пережити розлуку із другою половинкою. І не важливо чи це тимчасова та вимушена розлука (у зв'язку з навчанням, роботою, відвідинами родичів і тому подібне) чи це розлука назавжди. Більшість порад актуальні в обох випадках. Отож, продовжимо наш перелік порад:

4. Втіште себе роботою. Звісно це не означає що потрібно працювати до абсолютного виснаження організму. Потрібно дотримуватись меж розумного. Потрібно абстрагуватись від своїх проблем, переключитись на роботу та працювати не зважаючи на особисті негаразди. Якщо Ваші переживання ще зовсім свіжі і Ви не можете сконцентруватись на своїй роботі, то візьміть кілька днів вихідних та займіться механічною роботою. Наприклад прибирайте в будинку, саду, станьте волонтером.
5. Знайдіть своє хобі. Якщо у вас ще й досі немає хобі, то це найкращий час його знайти та реалізувати. А якщо воно у вас уже є, то це найкращий час пригадати про нього. Улюблена та цікава справа завжди відволікає від думок!
6. Займіться собою. Напевно юнаки подумали що це пункт для дівчат. Ні, це актуально як для дівчат, так і для хлопців. Сходіть у перукарню, сауну, басейн. Зробіть манікюр та оновіть гардероб. Словом, займіться приємним для себе і час пролетить непомітно.
7. Спілкуйтеся з друзями. Можливо, проводячи час із коханою людиною, ви забули про своїх друзів. Чи просто давно не бачились? Це чудова нагода зустрітись з ними. Сходіть на прогулянку, в кіно, кафе і так далі. Спілкування з ними не лише відволікає, а й приносить нові позитивні враження.
8. Займіться спортом, танцями, йогою тощо. Або тим і тим водночас. Це буде корисно і для тіла, і для душі. Нове захоплення швидко заполонить Вас і ви відволічетесь від своїх думок і хто зна, можливо ваше життя кардинально зміниться.
9. Відправтесь у подорож. Звісно це не обов'язково має бути подорож до іншої країни. Відвідайте міста де давно хотіли побувати. Можна навіть пройтись рідним містом,  відвідати місця де ви ще не були, сходити у зоопарк, на атракціони, ліс... Обов'язково робіть фото та записи про місця де ви були. Якщо вам не відома історія того чи іншого місця - дізнайтесь її. А тоді можна зробити пам'ятний альбом із фото та записів що ви робили під час подорожі.

Який би із способів ви не обрали, чи можливо, знайдете новий, відмінний від моїх порад, пам'ятайте - усе минає. Час проходить і нові враження стирають старі спогади. Варто лише допомогти розуму зробити це.

Немає коментарів:

Дописати коментар