четвер, 14 квітня 2016 р.

Що їсти щоб схуднути

Моя сьогоднішня стаття буде досить короткою. Однак, я сподіваюсь, корисною. Після зимового періоду досить актуальним питання є питання схуднення. Усі ми прагнемо схуднути швидко та без особливих жертв. Як виявилось такий спосіб є.
У більшості статей щодо схуднення йдеться про те, що потрібно приймати їжу у п'ять прийомів. І ми, нездумачи слідуємо цій пораді. При цьому ми практично не думаємо про те, що ми їмо. А їмо, чи вірніше - перекушуємо ми часто неправильною їжею. Для такого розпорядку потрібне повноцінне дієтичне харчування. Однак, погодьтесь, будучи на роботі рідко думаєш про те чи дієтична їжа. Натомість ми споживаємо йогурти, сухофрукти, булочки, бутербродами чи ще чимось смачненьким. Як результат - вага не зменшується, а навпаки - збільшується.
Отож, викидаємо цю звичку геть. Краще їсти три рази і дотримуватись кількох простих правил.
- їжте лише з столом, із тарілки використовуючи прибори. Лише так ви зможете контролювати кількість спожитої їжі.
- їсти потрібно досита. Звісно це не означає що їсти потрібно так, щоб було відчуття наче ви з'їли слон та не маєте сил встати з-з столу.
- споживайте продукти у вигляді повноцінної страви, а не салатом чи десертом. Наприклад,  тарілка дієтичного борщу т дієтичного салату однакова за калорійністю. Однак з'ївши борщ ви насититесь, а салатом - ні.
- споживайте їжу у гарячому (прийнятна температура для споживання) стані. Така їжа ситніша. Тож ви з'їсте її значно менше ніж у холодному стані.

Ось власне і все. Сподіваюсь, що слідуючи цій пораді ми всі забудемо про зайву вагу)))

Немає коментарів:

Дописати коментар